Zárcsere azonnal a Mesterzárral

Vannak szituációk, mikor nincs más lehetőség, azonnali zárcsere szükséges, ilyen eset lehet az például, ha betörtek önhöz, vagy elveszítette kulcsait, netalán ellopták azokat öntől. 

Azonnali zárcserére van szüksége akkor is, ha netalán kizárta magát otthonról. Vagy valamilyen egyéb okból úgy érzi, hogy azonnal erősítenie kell otthona biztonságát.

A már régen felszerelt zárakat bizonyos időközönként erősen javasolt cserélni újabb, korszerű, az aktuális biztonsági előírásoknak megfelelő zárakra.

Beletört ajtajába a kulcsa? Zárcsere azonnal! Nem éri meg habozni és kockára tenni, hogy illetéktelenek is bejussanak otthonába, irodájába!

Azt tapasztalta, hogy bejáratának zára nem működik, vagy nem mindig működik megfelelően? Ez esetbe se habozzon! Zárcsere azonnal! Ebben az esetben bizony erre van szüksége. Ne tegye kockára otthona, értékei biztonságát! Keressen minket!

Zárcsere azonnal, Budapest egész területén, gyors kiszállással!

A zár lakása elsőszámú és legfontosabb biztonsági eszköze, mely nagyban befolyásolja azt, hogy értékei, otthona milyen fokú biztonságban van.

Budapest bármely kerületében is tartózkodik, rövid időn belül megérkezünk!

 Hogy gyorsan megoldódjon zárproblémája és ismételten nyugodtan és a legnagyobb biztonságban hagyhassa el otthonát, indulhasson el reggelente.

Dolgozzon profikkal!

A Mesterzár csapata az év minden napján áll ügyfelei rendelkezésére, nem számít, hogy hóban, szélben, fagyban kell ügyfeleink zárait javítani.

Eddigi visszajelzések alapján bátran elmondhatjuk magukról, hogy minőségi munkát végzünk és garanciát vállalunk az általunk javított zárak minőségére. Lehet ez a munka előre egyeztetett, vagy akár zárcsere azonnal.

Immár több mint 7 éve töretlenül foglalkozunk zár, hevederzár, biztonsági rács és különböző lakatos munkák elvégzésével.

Cégünk kizárólag bevizsgált és valós körülmények között tesztelt zár, hevederzár használatával biztosítja ügyfelei részére az elégedettséget.

Szükség esetén zárcsere azonnal - biztonságos lakás vagy iroda, ez minden tulajdonos álma. Bízza az értékét a Mesterzárra.

Budapesten és környékén azonnali kiszállással vagy előre egyeztetett időpontban állunk rendelkezésére, amennyiben kizárta magát, beletörött zárába a kulcsa, nem elégedett régi zárával. Zárcsere azonnal, a Mesterzár profi szakembereivel!

Döntsön biztonságos, korszerű zárak mellett, kérje ki szakértőink segítségét és akár 1 órán belül már új kulcsával nyithatja otthona ajtaját.

Zárcsere azonnal, minőségi, precíz munkavégzéssel, garanciával! Fontos számunkra, hogy a legújabb zár rendszereket kínáljuk ügyfeleink számára és kizárólag közvetlenül a helyszínen nyissuk ki a zár csomagolását, ezáltal biztosítva ügyfeleinket, zárának egyediségéről, hozzáférhetetlenségéről.

Zárcsere azonnal! De hogyan?

Első lépéskét hívjon minket és mi rövid időn belül az egyeztetett helyszínre érkezünk!

Zárcsere előtt kollégánk megvizsgálja az addig használt zár állapotát és annak pontos felépítését,  illetve meghatározza a módszert, amivel azt kinyitja.

Zárnyitást lehet savval, töréssel, feszítéssel, vagy könnyű nyitással is eszközölni. Fontos odafigyelni, hogy minél kevesebb kárral járjon az.  Miután leszereltük korábbi zárát, kollégánk megkezdi az ön által korábban választott zár szerelését, ennek szerelési ideje, akár 10 percen belül is lehetséges.

Mi következik zárcsere után? Kollégánk megvizsgálja zárának szakszerű működését és átadja annak kulcsait, ezután ön is meggyőződhet annak minőségéről. Szereléstől számított 1 éven belül vállaljuk zárának garanciális javítását.

Keressen minket és rövid időn belül ott leszünk önnél! 
 

Zárcsere azonnal Budapest egész területén!